Administratiekantoor in Hoeven

Met mijn administratiekantoor in Hoeven ondersteun ik starters, zzp’ers, kleine en middelgrote bedrijven. 

Voor de kleine zelfstandige

Je administratie altijd bijgewerkt. Dát geeft rust en overzicht.

Vaak zie ik de (partner van de) eigenaar de boekhouding doen op zijn enige vrije avond. Of de facturen stapelen zich op in een schoenendoos en pas bij de belastingaangifte ontstaat zicht op de financiële situatie.

Hoe zou het zijn als de ‘vrije avond’ echt weer vrij is? Dat elke week je administratie correct bijgewerkt is en je altijd inzicht hebt in je financiën?

Kwaliteit, snelheid en controle
Espema maakt gebruik van Exact Online. Facturen upload je snel met de app en je hebt eenvoudig toegang tot je financiële overzicht. Wekelijks werk ik je boekhouding bij en hebben we contact over mijn bevindingen. Bijzonderheden bespreek ik met jou en kan ik voorleggen aan een registeraccountant en register belastingadviseur met wie ik nauw samenwerk.

En een mooie bijkomstigheid: je profiteert maximaal van de fiscale regels, want ik ben natuurlijk van de laatste nieuwtjes op de hoogte.

Espema, Administratiekantoor in Hoeven, zorgt voor:

  • Complete financiële administratie voor starter, zzp’er en kleinbedrijf
  • Periodieke controle ter voorbereiding op btw-aangifte
  • Opstellen btw-aangifte
  • Belastingaangifte
  • Jaaroverzicht, incl. deponering bij KvK
  • Volledige salarisadministratie
  • Tijdelijke financiële, administratieve ondersteuning
  • Inrichting administratie
  • Vakkundig financieel advies

Voor het middelgrote bedrijf

Flexibele schil voor de afdeling (salaris)administratie

Bij een langdurig zieke of zwangere werknemer op de afdeling administratie kun je goed geholpen zijn met een extra paar professionele handen. Ik kan je bedrijf ondersteunen of een van de werkzaamheden overnemen, zoals de volledige salarisadministratie.

Maar ook als je administratie niet efficiënt is ingericht, de financiële afdeling overuren maakt of het bedrijf niet de juiste kwalificaties in huis heeft, kun je op me rekenen. Zowel tijdelijk als structureel. Ik ben je flexibele schil vanuit mijn eigen administratiekantoor in Hoeven, of bij jou op het bedrijf.

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar wie ik ben of wat mijn achtergrond is? Je leert me beter kennen op de pagina over Espema.

Wil je meteen kennismaken? Neem dan Contact met me op.